2012. szeptember 29., szombat

Őszi stílusú képek

Az őszre hangolódva készültek ezek a képek, mikor elmentem bicózni. Az utolsó két kép, a rózsa és a pók pedig a kertünkben volt. Vélemény? Milyenek lettek? 






2012. szeptember 20., csütörtök

Vegyes képek

Az utóbbi időben, egyre többet fotózgattam, úgy volt, hogy több ismerőst is megyek fotózni, csak sajnos közben lebetegedtem  - Eddig is meg voltam fázva, de mára már iskolába sem mentem. -  Most megnézhetitek a legújabb képeket! :)









Az egyik legjobb barátnőmmel :) Vanessza és én :)





 A Beyoncés parfümöt ma kaptam, hihetetlen jó illata van és tartós. Reggel fújtam magamra belőle 1× és még mindig tökéletesen érezni az illatát. Ezek közül nekem a naplementés kép a kedvencem! :D Nektek?

*Egyébként megcsináltam a hozzászólásokat most már mindenki számára elérhető!

2012. szeptember 16., vasárnap

1. deszkás fotózás

Az első alkalom, hogy felkérésre deszkást fotóztam. Nagyon féltem tőle,hogy az összes kép homályos lett. Először a híd közepén kezdtünk fotózni, majd kimentünk a szélére, mert ott az ugrásokat sokkal jobban el lehetett kapni. Szerintem 1-2 kép azért sikerült :) Vélemény?







Első bejegyzés

A legjobb barátnőm úgy döntött, hogy el szeretne kezdeni modellkedni. Megkért, hogy a haját - sminkjét is csináljam meg, majd készítsek néhány fotót. Több ruhát is hozott magával, a szetteket is én választhattam ki,hogy melyikben szeretném őt lefotózni. Úgy érzem, hogy a képek jól sikerültek.. Ezt mi sem bizonyítja másképp, minthogy 2 napra rá miután átküldtem neki, el is küldte néhány modellügynökséghez, és a Diamond Models Rivercast Nemzetközi Színész - és Modellügynökség visszahívta Brigit, azóta már voltunk egy meghallgatáson, múlthét csütörtökön, csak a portfólióját (köztük a sminket, a frizurát, és a ruhákat) 90.000 Ft-ért csinálnák meg.